Home  Hoe werkt het  Uw adviseur  Wat kost het  Geschikt  Inloggen 
Past Thuisinventarisatie bij u ?


 
 
Kennis en ervaring

Kennis en ervaring
 
U hoeft geen expert te zijn in hypotheken om de online modules in te vullen. Daar komt bij dat u altijd een adviseur heeft waar u op terug kunt vallen.
 • De Orientatie-module is vrij eenvoudig door iedereen met enige kennis en ervaring met het online invullen van formulieren te gebruiken.
   
 • Voor het invullen van de uitgebreide Inventarisatie-module is het wel raadzaam dat u over voldoende kennis en ervaring beschikt wat betreft hypotheken en het online invullen van formulieren.
Wat is nog meer van belang

Als u gebruik van de online modules wilt maken, zijn de volgende zaken van belang:
 • Secuur
   

  U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de ingevulde gegevens. Er wordt dus van u verwacht dat u secuur werkt. 
   
 • Goede administratie
   

  Hoe beter u uw documenten en gegevens bij de hand heeft, des te gemakkelijker kunt u alles invullen.
   

Met name de uitgebreide Inventarisatie-module neemt aanzienlijk wat tijd in beslag. U moet dus voldoende tijd hebben en bereid zijn deze te willen investeren. Afhankelijk van uw kennis, uw administratie en snelheid van werken schatten wij de tijd als volgt in:
OriĆ«ntatie-module: 45 minuten tot 1,5 uur inventarisatie-module: 3 tot 6 uur

Adviseur

Via de modules van Thuisinventarisatie kunt u online informatie aanleveren aan uw eigen hypotheekadviseur. Heeft uw adviseur om zijn website een rechtstreekse link met Thuisinventarisatie, verzoeken wij u via die link naar Thuisinventarisatie te gaan. U bent dan automatisch aan uw eigen hypotheekkantoor gekoppeld.

Heeft u nog geen adviseur of heeft uw adviseur geen directe link? Kiest u dan een adviseur naar keuze uit de lijst van beschikbare adviseurs.

Disclaimer
Privacy Statement
Cookiebeleid
Copyright
Algemene voorwaarden
Thuisinventarisatie-AQIEZ
Tussenpersonen registratie
Informatie tussenpersonen en maatschappijen
Contact