Home  Hoe werkt het  Uw adviseur  Wat kost het  Geschikt  Inloggen 
Uw adviseur
Adviseur kiezen
U kiest uit de lijst van advieskantoren zelf uw hypotheekadviseur. Als u al een adviseur heeft die met Thuisinventarisatie werkt, kiest u dat kantoor en adviseur uit de lijst met beschikbare kantoren. Als u nog geen adviseur heeft, kiest u zelf een kantoor uit de lijst met beschikbare kantoren. Nee. Kiest u gerust een adviseur en start met de gratis Oriëntatiemodule. De door u gekozen adviseur helpt u waar nodig. Pas als u uw adviseur formeel een opdracht geeft, maakt u afspraken over de werkzaamheden en beloningWie zijn de adviseurs ?
Thuisinventarisatie werkt uitsluitend met hypotheekkantoren die beschikken over een AFM vergunning. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat u deskundig begeleid wordt bij het afsluiten van een hypotheek. Thuisinventarisatie beschikt over online modules, die uw adviseur aan u ter beschikking stelt, zodat u online informatie kunt ontvangen en aan kunt leveren. Goed en efficiënt. Thuisinventarisatie is niet bedoeld om zelf uw eigen hypotheek af te sluiten zonder advies ("execution only"). Thuisinventarisatie is bedoeld voor mensen die een hypotheek willen afsluiten mét hypotheekadvies en daarbij zelf online een aantal werkzaamheden willen verrichten.Wat doet de adviseur?

Uw adviseur helpt u waar nodig bij het invullen van de online module. Bent u klaar met invullen dan verstuurt u alle gegevens en neemt uw adviseur contact met u op om samen afspraken over de verdere dienstverlening te maken. Dat kan een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek zijn als u zich nog wilt oriënteren. Bent u al verder of heeft u een huis gekocht dan kunt u kiezen voor een hypotheekadvies en afsluiten van uw hypotheek.


Disclaimer
Privacy Statement
Cookiebeleid
Copyright
Algemene voorwaarden
Thuisinventarisatie-AQIEZ
Tussenpersonen registratie
Informatie tussenpersonen en maatschappijen
Contact